Eén aanspreekpunt, slechts één contract en één team voor een optimale slaagkans van uw evenement. Met deze nieuwe integrale aanpak bespaart, u meer 50% van de tijd!

Contacteer-ons

CORPORATE UNIT is een nieuwe afdeling van de firma PROTECTION UNIT die al gespecialiseerd is in veiligheid en bewaking.

Bekijk onze diensten

Om op de best mogelijke manier aan al uw wensen te voldoen, vervolledigt CORPORATE UNIT voortaan het aanbod van diensten zodat wij u een optimale en volledige dienstverlening kunnen garanderen die afgestemd is op al uw evenementen en te allen tijde de wet naleeft.

Zij aan zij helpen en adviseren wij u in uw werk en met de uitvoering van bepaalde zeer specifieke en belangrijke taken zoals het onthaal en het beheer van vestiaires door onze hostessen, de veiligheid, de toegangscontrole en de bewaking van uw parkings door onze stewards.

ONZE DIENSTEN

Onze hostessen

Als eerste echte aanspreekpunt tussen een onderneming en haar publiek spelen de “Corporate” hostessen een voorname rol in de communicatie van een bedrijf.

Voor het hosten van een evenement, een infosessie of een steekproef, biedt Corporate Unit kwaliteitsvolle, tweetalige en vriendelijke hostessen aan die het imago van uw bedrijf / evenement overbrengen met de nodige ernst, aanzien en professionaliteit.

Onze stewards

Ook onze stewards zijn in alle opzichten onthaalprofessionals!

Voorzien van de nodige dosis gezond verstand en tweetalig, zorgen zij ervoor dat alles zo vlot mogelijk verloopt tijdens uw evenement door alle operationele en informatieve taken op zich te nemen. Ze beantwoorden alle vragen van uw genodigden / bezoekers, controleren de tickets / uitnodigingen en begeleiden hen naar de juiste plaats met respect, elegantie en hoffelijkheid.

Beheer van uw parkings

Op evenementen is de parking altijd de eerste contactplaats met de gasten. Het is daarom van groot belang dat deze op een uiterst professionele manier beheerd wordt.

De “parking boys” van CORPORATE UNIT worden hiervoor specifiek opgeleid!

Wij garanderen de veiligheid van de parking vanaf de ingang. Indien u een aparte parking voorziet voor pers, groot publiek of VIPS, zorgen wij er eveneens voor dat elke bezoeker op de juiste parking aankomt.

Evenemententransport

Bij het organiseren van evenementen zoals festivals zorgt CORPORATE UNIT voor het veilig vervoer van de artiesten, ongeacht de bestemming.

Toiletdames en -heren

Voor alle evenementen biedt CORPORATE UNIT onderhoudspersoneel aan dat waakt over de goede werking en netheid van de sanitaire voorzieningen.

Receptie

CORPORATE UNIT stelt hoogwaardig personeel ter beschikking om een perfect onthaal te voorzien voor uw bezoekers die aan de receptie van uw kantoor, gebouw of onderneming voorbij komen.

Vestiaire

Om haar klanten een beveiligde vestiaire te garanderen tijdens hun evenement, stelt CORPORATE UNIT een team van gastvrije en nauwkeurige hostessen voor. Hun taak bestaat erin een georganiseerd en zorgvuldig beheer van de door hen ingerichte vestiaires te verzekeren.

Onze diensten omvatten zowel het personeel als de middelen. Wij voorzien sympathieke en competente personen en een perfect ingerichte vestiaire met tickets zodat alles vlot en probleemloos verloopt. Gedaan dus met de verloren voorwerpen!

Kaartverkoop Ticketing

Voor een succesvolle ticketverkoop bij evenementen, biedt CORPORATE UNIT u personeel aan dat specifiek voor dit soort opdrachten opgeleid werd.

Contacteer-ons